Účinnost antikoncepce při kontinuálním braní více plat

Dobrý den Chtěla jsem se zeptat, zda jsem plně chráněná před otěhotněním i když jsem si už podruhé posunula menstruaci antikoncepcí YAZ, bylo to vždy kvůli dovolené. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinnost antikoncepce je stále zachována i při kontinuálním užívání.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: