Účinnost antikoncepce tri - regol

Dobrý Den , je mi 16 let a můj gynekolog mi předepsal první antikoncepci a to Tri - Regol. Beru ji teprve 2. den , a těd jsme se dočetla na (na internetu) , že několik žen po ní otěhotněli a to přesto , že neudělali chybu v užívaní , docela mě to vyděsilo , a chci se zeptat jeslti to je tedy možné ? Děkuji za odpověd .

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel kromě úplné abstinence není žádná antikoncepce stoprocentní. Tedy, otěhotnění je i přes správné užívání možné, a to u jakékoliv hormonální antikoncepce. Tato pravděpodobnost se pohybuje v řádu jednotlivých procent.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: