Účinnost atc minerva při užívání atb doxyhexal

Pěkný den, je mi 16 let a mám problémy s akné,kvůli tomu beru skoro půl roku atc minerva plus atb Doxyhexal,ale s dávkou jen 50mg,chtěla bych se zeptat zda i toto množství může nějak ovlivnit funkci atc Minerva.Děkuji za odpověď,Klára.

Odpověď odborníka:

Antibiotika snižují účinek antikoncepce méně než se traduje pokud chcete mít zcela jistotu používejte pro jistotu ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: