Účinnost ha

Dobrý den pane doktore, užívám HA Minesse a minulý týden 19.8 (8.den cyklu) jsem byla na extrakci moudrého zubu, jako prevenci infekční endokarditidy jsem musela hodinu před zákrokem jednorázově užít ATB- amoxicilin 2g (byly to ATB duomox 1000). Ráda bych věděla, kdy se budu moci opět plně spolehnout na účinek HA? S přítelem plánujeme druhý týden v září dovolenou a vzhledem k tomu, že by mi vyšla přesně na menstruaci plánuji vynechat pauzu v užívání HA, abych se nemusela s MS trápit u moře. Mohu tedy počítat s účinkem HA od nového platíčka? popřípadě za jak dlouho po užití ATB. Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při takovémto jednorázovém použití ATB bych se snížení účinku neobával. Přeji příjemnou dovolenou...

MUDr. Jakub Vykouk
MUDr. Jakub Vykouk

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Soukromá gynekologická ambulance Buštěhrad

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: