Účinnost ha

Dobrý den, během užívání minulého platíčka antikoncepce jsem měla střevní potíže (proto jsem použila ještě i jinou antikoncepční metodu), nyní mám 7denní pauzu. Chtěla jsem se zeptat,, zda po 7 denní pauze, když nasadím nové platíčko, bude má antikoncepce opět účinná a nebudu muset používat ještě jinou antikoncepci. Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy antikoncepce již bude mít plnou účinnost. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: