Ucinnost ha

Dobry den pane doktore, pritelkyne uziva HA EVRA. v patek vecer (17.den cyklu) 12. den uzivani (2.naplast). se ji castecne oddlepila. Ne uplne ,protoze ji pak zase mohla prilepit zpet,ale samozrejme neni to stejne jako kdyz si davate novou uplne. Novou (3.naplast] si nandala v nedeli kolem poledne t.j. za 1,5 dnu. V nedeli dopoledne jsme trochu blbly a zjistil jsem, ze mam preejakulat na boxerkach a trosku mohlo i prosaknout na stranu, kde se trela svoji pochvou. Chci se zeptat,zda existuje velike riziko otehotneni? Dekuji moc za odpoved, Petr

Odpověď odborníka:

Pokud byla náplast jen částečně odlepená a ona si ji bez prodlení zpětně přilepila tak risiko není velké. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: