Účinnost lékú.

Dobrý den,ráda bych se zeptala-pokud užívám lék na hubnutí Adipex a při tom antikoncepci katya-nesnižují se účinky antikoncepce?Děkuji za odpovězení.Ilona

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tyto léky by se ovlivňovat neměly, pro jistotu se pora´dte se svým gynekologem.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x