Účinnost lyndynette 20 po zvracení

Dobrý den. Chtěl bych Vás požádat o radu. Popíšu situaci: přítelkyně si vzala předevčírem pilulku ve 20:00 a v 00:45 zvracela. Podle příbalového letáku by vše mělo být v pořádku, protože problém může nastat jen při zvracení do 4 hodin po užití. Dnes jsme ale měli nechráněný sex a bylo nám divné, že se v pochvě netvořil hlen, který se tam díky antikoncepci obvykle tvoří (respektive sperma po styku nevyteklo z pochvy, což se ale jinak stává vždy). Je možné že antikoncepce nefunguje? Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít žádné obavy,není to známky,že by antikoncepce nefungovala,a pokud byl takový časový odstup od požití tbl a zvracením je vše v pořádku Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: