Účinnosti antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli zvětšená játra, která mi byla zjištěna na CT vyšetření, mohou nějak ovlivnit účinnost antikoncepce. Do vyšetření jsem o tom nevěděla, jaterní testy byly v pořádku, tak jestli je možnost otěhotnění. Děkuji

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy antikoncepce nebude ovlivněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: