Účinost antikoncepce

Dobrý den Chci se zeptat : Dostala jsem na 5 dní antibiotika Ciplox 500 jaký to má vliv na mou antikoncepci Minisiston ? Snižuje její účinost ? Zítra dobírám poslední dávku Ciploxu jak dlouho bude má antikoncepce oslabena ? Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

dobrý den, na antikoncepci působí spíše penicilinová řada, ciplox je jiná řada.pokud budete užívat cca7 dní i jinou metodu,ničemu neuškodíte a Vy budete jistější:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: