Účinost antinkoncepce

Chtěla bych se zeptat, jestli se mám ještě jinak chránit než antikoncepcí když se mi stalo toto, beru ATB Stodette, v 8 hod jsem si vzala prášek, najedla se, a cca ve 2-3 hodiny jsem zvracela. Muže tohle ovlivnit účinnost?

Odpověď odborníka:

Účinnost není ovlivněna.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: