Ucinost zoloftu po poripadnych vysazenich

Dobry den, na svoji uzkostnou poruchu beru zoloft bral jsem ho asi 10 mesicu a kdyz se u me zacly prohlubovat problemy v milovani a psychycky jsem byl v poradku vysadil jsem ho. Problemy se sexem se jeste vlekli ale nakonec se dali doporadku. Asi za 4 mesice jsem si nasel jine tema se kterym si delat starosti a tak jsem ho zacal zase brat. Jelikoz mi opet prekazi v milostnem zivote (beru ho opet 10 mesicu) a citim se psychicky dobre hrozne rad bych ho vysadil. V pripade ze to byl ale zoloft co mi s uzkosti pomaha bojim se aby na me neztatil ucinost, kdybych ho v budoucnu zase potreboval. Moje lekarka s timto nema zkusenosti proto se obracim na vas a prosim o zasvedcenou radu. Dekuji Petr

Odpověď odborníka:

Dobrý den, opakované vysazení Zoloftu jeho účinnost při dalším nasazení nesnižuje. Problémem je spíše to, že při vysazení může dojít k znovuobjevení potíží, jak se u Vás již jednou stalo. Toto rozhodnutí ponechám na Vás a Vaší lékařce. Zdravím Vás.

MUDr. Lea Blahníková
MUDr. Lea Blahníková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Obvodní lékař, Vidnava

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x