Úder nad spánkem

Dobrý den Před týdnem jsem zakopl a bouchl jsem se do hlavy do míst nad spánek. Žádné jiné potíže jsem neměl. Problěm je v tom že zhruba druhý den po úrazu se cítím jako po panáku alkoholu. Pocituji mírný tlak v hlave i v očich je to v pořádku po takovém urazu ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to obvyklé , po úrazu je vhodné alespoň týden polo klid, vyhledat lékaře, pokud se potíže zhoršují

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: