Ukončení braní antikoncepce

Dobrý den. Koncem října jsem přestala brát antikoncepci Minisiston. (momentálně jsem bez partnera). HA jsem brala soustavně téměř 7 let a po skončení užívání jsem měla menstruaci až cca po 6 týdnech - velmi mírnou, bez bolestí a jiných obtíží. Od té doby nic- již je to více jak 7 týdnů... Je to normální? HA jsem brala vždy jen jedno platíčko a poté pauzu (výjimečně jsem si prodloužila užívání abych posunla menses). Zajímá mě tedy, zda je normální že nemám tak dlouho menstruaci a zda se to spraví časem samo, nebo za tím může být něco vážnějšího. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Markéto! Vaše potíže jsou normální, po vysazení HAK je skutečně cyklus obvykle zcela rozhozený a obvykle také extrémně dlouhý. Tělo se vrátí k normálnímu cyklu po týdnech až měsících (může to trvat i rok).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x