Ulcerosní kolitida

Žena 63 let, trpím ulcerosní kolitidou, postižen celý kolon, léčba 1 rok, stolice tvarovaná s krví, 3x denně. nabídnuta operace, ale té se bojím, že to bude po ní ještě horší. Nevím zda mám na tu operaci jiít, léčba léky mi nezabírá. Děkuji za jakoukoli radu Klárka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodnutí je na Vás, nicméně operace Vám zcela jistě uleví, obzvláště v případě, že léčba příliš nezabírá. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: