Ulcerosní kolitida a těhotenství

Dobrý den, je mi 23 let a jsem ve 27 týdnu těhotenství. Ulcerosní kolitidu mám již 7 let. Minulý rok se mi nemoc zhořšila s tím že byla v celém tlustém střevě - brala jsem na to Prednison. Mám dotaz zda budu moci rodit normálním způsobem? Aktuální zdravotní stav je dobrý - nález do 5cm od konečníku. Velice děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Ivano! Je-li vaše ulcerosní kolitida v současné době v remisi, není důvod proč byste nemohla rodit spontánně. Vždy je ovšem třeba poradit se v tomto směru s vaším ošetřujícím gastroenterologem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: