Ulcerózní kolitida a anální sex

Chtěl bych se zeptat, jestli je možné pasivně provozovat anální sex, pokud mi byla před rokem diagnostikována ulcerózní kolitida. Jde o lhečí formu, zatím beru jen čípky Salofalk 500 ob den. Mohlo by to můj stav nějakým způsobem zhoršit?

Odpověď odborníka:

Možné je vše, ale není to vůbec vhodné. Riskujete komplikaci kolitidy

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: