Ultrazvuk v 6tt

Dobrý den, abych to vzala od začátku: 7.4. mi začala poslední menstruace, 18.4. jsem měla ovulaci a také pohlavní styk (ovulace potvrzená, další styk delší dobu nebyl), těhotenský test jsem si udělala 2 dny po vynechání menstruace, tedy 7.5. a byl pozitivní. Volala jsem se ke svému gynekologovi a sestřička mě objednala už na 18.5. Chci se ale zeptat, pokud počítám správně, v den prohlídky budu 30DPO, podle menstruace 6+0tt a bojím se, že na utz nebude nic vidět a jsem objednaná zbytečně brzy, což zapříčiní zbytečný stres a strach. Mam tedy nějakou šanci, pokud je vše jak má být, že pan doktor něco uvidí (plod,srdíčko) a popřípadě vyloučí např.mimoděložní těhotenství? Nebo se mám radši přeobjednat na další týden. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

V 6 týdnu gravidity je již patrná akce srdeční nemějte obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: