Ultrazvuk v ranném těhotenství

Již 4 den mam zpožděnou menstruaci. Beru antikoncepci Bonadea, ale také radila u nás střevní chřipka..A jednou jsem zapomela prášek vzít, ale hned další den to napravila. Těhotenský test negativní na gynekologii mi řekli, že těhotenství to nebude, ale že menzes čekat namam že mám zvětšenou sliznici ci co. Včera se mi ale objevil průhledný táhly hlen jako na začátku prvního těhotenství..Je možné že bych těhotná byla, ale nešlo to ještě poznat?

Odpověď odborníka:

Lucie, na začátku těhotenství nemusí být na ultrazvuku vidět nic, kontrola v případném 5.- 6. týdnu by již měla v dutině děložní prokázat základ těhotenství. Zopakujte si těhotenský test, optimální by bylo stanovení hCG z krve, pozitivita testu by případné těhotenství prokázala. Přeji pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: