Ultrazvuková liposukce

Dobrý den, mám jeden problém a chtěla bych se Vás tímto zeptat. Ve 12-ti letech jsem prodělala operaci pravé kyčle, kde mi dali na zpevnění drátky a po roce mi je zase vyoperovali. Jenže problém je v tom, že jeden drátek se mi tam zlomil (cca 1cm) a dodnes mi tam zůstal (je to už 17 let). Proto se Vás chci zeptat na Váš názor. Chtěla bych si nechat udělat ultrazvukovou liposukci-přístroj US2A, ale mám ten kousek drátku v noze, resp.někde u kyčle, můžu jít na liposukci? Nemůže se nic stát? Jakože mi ty destičky ten drátek vytáhnou zaživa nebo tak? Děkuji mnohokrát za odpověď. S pozdravem Eliška

Odpověď odborníka:

Drátek by neměl být překážkou pro provedení liposukce, ale lékaře, který bude zákrok provádět o tom nezapomeňte informovat.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: