Ultrazvuková liposukce

Dobrý den, děkuji za odpověď. Ráda bych se ještě zeptala, mám drátek u pravé kyčle a chtěla bych jít na ultrazvukovou liposukci - přístroj US2A (nevím zda jej znáte). Jsou to takové destičky, prý jsou více jak hodně vodivé, tak se obávám zda mi něco nezpůsobí. Chtěla bych si nechat udělat liposukci na hýždích, ale mám tam ten drátek (cca 1cm), nebude to vadit? A chtěla bych si ji nechat udělat ve wellness studiu, ne v nemocnici. Nebude to nějak vadit, když je to tak vodivé? Abych si tím něco nezpůsobila atd. Děkuji za odpověď. S pozdravem Eliška

Odpověď odborníka:

S tím Vám nejlépe poradí osoba, která pracuje s daným přístrojem- bude přesně znát, kdy je možné přístroj použít a kdy ne.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x