Ultrazvukové vyšetření

Dnes jsem byla na své první prohlídce u gynekologa.Čekám miminko moje poslední MS byla 21.12.2013 takže podle MS jsem 6+6tt podle ovulace mi to vychází na 5+4tt a ještě nebylo na ultrazvuku (vaginálním) vidět srdíčko? Je možné že se ještě rozběhne? Zpráva od doktorky : V děloze gest.váček s hyperechog.lemem 11 mm,ž.v +. Závěr-incip.grav. řekněte mi k tomu prosím víc...Děkuji moc a přeji hezký den

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně se jedná o velmi mladé těhotenství a UZ ještě není vidět srdíčko. Bude třeba kontrola s odstupem cca 10-14 dní a pak se uvidí, jak těhotenství prosperuje.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I při stresu můžete dobře spát
Články: I při stresu můžete dobře spát
Určitě se vám už stalo, že...
Smrkáte i v létě? Stálá rýma může být projevem alergie
Senná rýma zabíjí sexuální život
Články: Senná rýma zabíjí sexuální život
Senná rýma není jen plný...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Cukrovka - Diabetes Mellitus
Články: Cukrovka - Diabetes Mellitus
Diabetes mellitus, cukrovka...
24 hodin s revmatoidní artritidou – 5 tipů na pomoc
Články: 24 hodin s revmatoidní artritidou – 5 tipů na pomoc
Pokud trpíte revmatoidní...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: