Umělá výživa

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, mám 2 měsíce starého syna. Je jen na umělé stravě(Nutrilon Extra), protože jsem měla málo mléka. Z počátku jsem částečně kojila a dokrmovala Nutrilonem. Po narození měl 2600g a začel hodně jíst, pravděpodobně to chtěl dohnat. Jedlo po hodině maximálně 2 i po zavedení umělého mléka,vyloženě se přejídal, ale stále mi plakal hlady. V 6ti týdnech měl 4,7kg.Takže mi doktorka poradila, že mám vyzkoušet Nutrilon Extra, že ho to více zasytí a třeba nebude vyžadovat tak často jíst. Ale je možné mu to dávat po celý den? Nebude pak přibírat moc? Je fakt, že teď jí po 3-4h někdy dokonce i po 5. ALe všude píšou, že by se to mělo podávat jen jako doplněk před spaním pro větší zasycení. Ale když mu dám jen ten základní Nutrilon má hned hlad a pláče. Děkuji za odpověď Šturmová Gabriela

Odpověď odborníka:

Dobrý den, názory ražené v minulosti typu krmit přesně tolik a tehdy jsou naštěstí již překonány. Dnes se vše odvíjí od potřeb dítěte, které si samo řekne kdy je zasyceno. Nutrilon po 4 hodinách je v pořádku, klidně pokračujte.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: