Umělé oplodnění

Dobry den, chtela bych se vas zeptat jiz mam doma 4 deti s predesleho manzelstvi a vzdy bylo vse bez problemu od poceti po porod nyni se s novym manzelem snazime o dite loni v kvetnu jsem mela mimodelozni tehotenstvi a naslwdnw odebran vejcovod letos vdubnu se vse opakovalo a ja prisla o druhy. Jake mame sance na umele oplodneni manzel jiz ma take dve deti z predeslwho manzelstvi ... Jaky bude postup pri UO mame sanci?? Dekuji za odpoved Děkuji E.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, paní Lenko, vzhledem k tomu, že nemáte oba vejcovody je pro vás umělé oplodnění, konkrétně IVF, jedinou možností jak otěhotnět. Před zahájením léčby doporučujeme vyšetřit hormonální profil a reprodukční imunologii, u partnera kromě spermiogramu i tzv. funkční testy spermií. Podle výsledků se pak volí optimální postup. Jak se postupuje při IVF se můžete dočíst zde http://www.sanatoriumhelios.cz/postup Myslím si, že šance je velmi vysoká, ale doporučuji velmi dobře vybírat centrum, kde léčbu podstoupíte, jsou obrovské rozdíly mezi centry v používaných metodách a postupech a tím pádem i úspěšnosti. Pokud byste měli zájem, můžete se objednat do mé ambulance, stačí jen zavolat na tel. číslo 549 523 258. Konzultace je nezávazná a bezplatná, základní vyšetření jsou hrazena zdravotní pojišťovnou. S pozdravem prim MUDr Pavel Texl

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: