Umělé oplodnění

Prosím zjmalo by mě ,zda bych mohla mít umělé oplodnění i když mám udělanou sterilizaci?Vím že přirozenou cestou to už nejde ale jinak mám normální cyklus a vše je v pořádku?děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Paní Marie,
záleží, z jakého důvodu byla sterilizace provedena, ale je to jediná cesta, jak můžete otěhotnět, proto Vám doporučuji navštívit IVF centrum.

S pozdravem
prim. MUDr. Pavel Texl

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: