Umělé oplodnění a alergie na sperma

Dobrý den, s manželem jsem už prodělali jedno IVF, po imunologickém vyšetření bylo zjištěna alergie na sperma. Dodržujeme kondomový styk a užívám Predmizon. Můžeme ještě něco udělat pro snížení této alergie, třeba nějaké bylinky?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud užíváte Prednizom a při pohlavním styku používát kondom, mělo by být vše v pořádku a měla byste být dostatečně chráněná. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: