Uměle vyvolaný přechod, estraderm

Tupá bolest v nohou. Bolest i hlavy. Velká únava. Bolesti svalů a páteře. Jsem 10 měsíců po operaci. Odebrány vaječníky a děloha. Před měsícem a půl předepsán ESTRADERM MX 50. Po měsíci vysazen, potíže s velkou nespavostí, bušení na hrudi, bolest nohou přetrvávala i s branými hormony i bolesti hlavy.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel jsem nepochopil váš dotaz. Pokud ale trpíte po uměle vyvolaném přechodu těmito příznaky, doporučoval bych konzultaci u ošetřujícího gynekologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
xx | Od: b | 18.3.2011 20:22
......
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: