Umrtvení zubů

Dobrý den, mám zvýšenou štítnou žlázu a chtěla jsem se zeptat, zda je možná anestezie ( bylo mi řečeno, že to není úplně vhodné), popřípadě jaký jiný způsob umrtvení by byl možný. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hlaste svému zubaři zvýšenou aktivitu štítné žlázy a ošetření se nebojte. Jde o volbu anestetika a jiný způsob umrtvení nemusíte hledat. S přáním pěkného dne Václav Manhart

MDDr. Václav Manhart
MDDr. Václav Manhart

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Zubní centrum U smile

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: