Unasyn 375mg v těhotenství

Dobrý den, pane doktore, chtěla bych se zeptat, jestli je možné užívat antibiotika Unasyn, v počátku těhotenství 4+3. Nemohou tato antibiotika uškodit? Děkuji Vám děkuj za odpověď.e

Odpověď odborníka:

Reprodukční studie na zvířatech nepodaly žádný důkaz o narušení fertility nebo poškození plodu Zda je jeho podávání během lidské gravidity bez rizik, nebylo stanoveno. Sultamicilin se má proto během těhotenství podávat pouze pokud očekávaný přínos převáží nad potenciálním rizikem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x