Únava

Dobrý den paní doktorko JE MI 46 LET, JIŽ 6 LET BERU EUTHYROX 100,sníženou fci štítné žlázy. Jsem po hysterektomii ale vaječníky mám. Beru Merilin na návaly, Cipralex po rozvodu. V POSLEDNÍ DOBĚ JSEM ŠÍLENĚ UNAVENÁ.Co s tím?pracuji v bankovnictví a jediné na co se těším, až se doma svalím. Děkuji za radu. Veronika M.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, příčin únavy může být nepřeberné množství a budu se opět opakovat, když napíšu, že bez podrobnějšího vyšetření nedokážu poradit, co s tím. Není to možné, pokud jsem vás v životě neviděla a vůbec nic o vás nevím. Doporučuji navštívit vašeho obvodního lékaře, případně vyhledat některou ze specializovaných ambulancí, které se zabývají diagnostikou a léčbou únavového syndromu a řešit do komplexně. Omlouvám se a přeji hezký den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: