Únava po antibioticích

Dobrý den, včera jsem dobrala baleni antibiotik Amoksyklav. Brala jsem je 14 dnů kvůli zánětu ledvin. Cítím se teď hrozně unavená. Je to těmi atb nebo to může být jiný problém? Asi týden beru i probiotika. Mám si zajít k lékaři nebo dobrat probiotika a počkat? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doberte probiotika a nechte organismu nějaký čas na regeneraci, samozřejmostí je vydatný spánek, odpočinek s šetřícím režimem, minimum stresů a zdravá strava. Kdyby po cca 10dnech potíže nemizely, zajděte k obvodnímu lékaři na kontrolní testy a další event. potřebná vyšetření. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: