Únava po mr

Dobrý den,dne 25.5 mám jít na vyšetření magnetickou rezonancí do Hradce Králové, ale protože je to pro mě daleko,mohu jet svým autem? Nebudu po vyšetření unavená,abych mohla řídit?Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, únava většinou po vyšetření není nijak extrémní, zátěž způsobuje jen hluk v místnosti s NMR. Pokud budete na cestě zpět opatrná, dostatečně se před cestou zregenerujete - třeba menší procházkou a občerstvením (hlavně tekutinami), neviděla bych žádný problém. At vám to vyšetření dobře dopadne! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: