Únavová zlomenina

dobrý den, asi před rokem mě začal po cvičení bolet nárt. Bolest se stupňovala a doktor mi diagnostikoval únavovou zlomeninu v nártu. Prý to při dodržování klidu samo sroste. Bolest ale bohužel nepřešla. Nechávala jsem tomu čas, ale bolí to stále, většinou při došlapu, ale poslední dobou už i když ji nezatěžuji. Je možné, že je kost špatně srostlá? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. V úvahu připadá to , že mohlo dojít ke špatnémusrůstu nebo mohla vzniknout zlomenina nová. Doporučuji vyšetřenís rtg snímkem

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: