Únavový syndrom a borelioza

Dobrý den, již 7 rok mám bolesti po prodělané borelioze, která byla pozdě léčena a také trpím únavou (chronický únavový syndrom). K tomu ještě bolesti páteře (plotýnky). Beru i léky na deprese. Nevím, co dál dělat. Můžete mi prosím poradit? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doplnila bych imunologické vyšetření. Na posílení kloubů můžete zkusti např. Artrilon. Z imunomodualčních léků, které můžete zkusit bez předchozího vyšetření bych doporučovala zkusit zelený ječmen v kombinaci s chlorelou - obě tyto potraviny obsahují vysoké množství vitamínů, přírodních enzymů a zároveň zajišťují dobrou vtřebatelnou jednotlivých složek. Důležité je dostatečně léčit Váš psychický stav, dlouhodobé deprese mohou podporovat únavu a celkově zhoršovat stav pacienta , tak že určitě bych konzultovala i tuto léčbu s Vaším psychiatrem.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x