Únik moči

Může při snížené děloze pomoci operace TVT páskou?Děkuji

Odpověď odborníka:

Samotná TVT páska řeší ve vhodně zvolených případech tzv. stresovou inkontinenci moči, ale ne "snížení" nebo prolaps dělohy. Takže standardní je nejdříve řešit sestup dělohy, což samo o sobě může vést ke zlepšení inkontinence. Tato problematika vyžaduje vždy přísně individuální zhodnocení, takže doporučuji směřovat dotazy především na Vašeho ošetřujícího lékaře - gynekologa.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: