Únik spermatu

Dobrý den, chtěla bych vědět, zda je možné při úniku spermatu spíše jen vazké tekutini otěhotnět. K ejakulaci nedošlo, ale v den kdy došlo ke styku jsem měla ovulaci. Jestliže ano, jednalo by se o nechtěné těhotenství,je nějaká možnost mimo interupce, dnes je to 13dni. Děkuji Eva

Odpověď odborníka:

Teoreticky je to možné, i v této tekutině by mohla být jedna spermie, která by vedla k otěhotnění. Je škoda, že jste si nevzpomněla dříve, do 72 hodin po styku je možné podat pilulku, která zabrání otěhotnění. Teď vám nezbývá, než počkat, jestli se dostaví menses a v případě že ne, naVŠTÍVIT GYNEKOLOGA a domluvit se na jiné metodě přerušení těhotenství.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: