Úraz hlavy

Dobrý den, asi před 10 dny jsem se lehce udeřil do spánku, rána byla malá, ani jsem necítil bolest. Den poté jsem si všiml malé boule a začal chodit podstatně dřív spát, během dne mě občas poboliva hlava, za okem a cítím se unavený a malátný. Nevíte o co by se mohlo jednat, zda trpím nějakými následky?

Odpověď odborníka:

Dobrý vecer, pokud mate problémy po úderu do hlavy, doporučuji neurologické vyšetření. Jestli trpíte následky po tomto poranění nebo se jedná o jinou příčinu vám bohužel bez řádného vyšetření nezodpovím. Přeji příjemný večer.

MUDr. Lenka Terzipetková
MUDr. Lenka Terzipetková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Fakultní nemocnice Motol, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rektoskopie
Články: Rektoskopie
Rektoskopie je endoskopická...
Jak bezpečně zlikvidovat klíště: mýty a fakta
Články: Jak bezpečně zlikvidovat klíště: mýty a fakta
Je to starý problém, se...
Desatero pro lepší život s revmatoidní artritidou
Články: Desatero pro lepší život s revmatoidní artritidou
Trpíte-li tímto nepříjemným...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Únava při revmatoidní artritidě obtěžuje. Lze ji ale zvládnout
Průvodce očními kapkami pro léčbu glaukomu
Články: Průvodce očními kapkami pro léčbu glaukomu
V léčbě zeleného zákalu se...
Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Články: Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Možná už jste slyšeli názor...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Když je pásový opar úplně všude
Články: Když je pásový opar úplně všude
Pásový opar je neurologické...
 Ovčím mlékem proti osteoporóze!
Články: Ovčím mlékem proti osteoporóze!
Přestože lidé stále nejvíce...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: