Úraz hlavy

Dobrý den. Včera večer jsem se praštila do levého spánku. V bezvědomí jsem nebyla, jen pak trošku výpadek paměti a zvracela jsem chvilku po úrazu. Bohužel,ale nevím zda to bylo způsobeno tím úrazem a nebo větším množstvím vína požitého na lačný žaludek. Dnes cítím lehký otok a bolest na spánku, bolest se zhorší, když otevřu ústa dokořán. Chtěla jsem se zeptat,zda mám počkat jak se to bude vyvíjet dále a nebo mám navštívit lékaře. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte již jen místní obtíže (otok spánku a bolest přilehlé oblasti díky otoku) a nemáte další obtíže, jako bolest nebo točení hlavy nebo poruchy vědomí nebo poruchy citlivosti v oblasti úrazu a jeho okolí, vyčkejte. Jinak (nebo kdybyste měla jakékoli obavy či pochybnosti) lékaře vyhledejte.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x