Úraz hlavy, malátnost, otupělost

Dobrý den, v pátek večer (kolem jedenácté až dvanácté) mi na dlaždičkové podleze podklouzla noha a spadla jsem přímo na hlavu. Hned po tom jsem šla spát. Ráno mi ale nebylo moc dobře, tak jsem pro jistotu navštívila lékaře. Udělali mi rentgen hlavy. Žádné poškození lebky nenašli. Řekli mi, že mám být v klidu a že mám přijít pokud by se situace nějak zhoršila (např, pokud bych zvracela). Dnes je další den a žádné obtíže v podobě zvracení se neobjevily. Je tu ale jeden problém. Cítím se hrozně otupěle, malátně..mám problém s rychlými reakcemi a na vše se musím nadměrně soustředit. Občas i komolím slova a hůře se vyjadřuji. Chci se zeptat, jestli to je normální a jestli to časem přejde, jelikož jsem student a tento stav by mohl velmi ovlivnit mé studentské výsledky. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jsou tyto potíže po úrazu, jistě si zaslouží kontrolní vyšetření. Navštivte tedy svého obvodního lékaře a dohodněte se s ním na dalším postupu, na neurologickém vyšetření a případném dalším došetření dle nálezu.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: