Úraz lokte

Dobrý den.Paní doktorko Leskovská, jsem tři měsíce po osteosyntese.Byla jsem na kontrole po ukončení serií náštěv na rehabilitaci.Pan primář mi "důrazně" řekl,že není mým stavem spokojen.Rehabilitace bez efektu,hybnost lokte minimální. Na rehabilitaci jsem byla obeznámena,že je to na delší čas. Nevím jak se k tomu postavit-co si o tom myslet.(něco jsem zanedbala?) Návrh dalšího řešení odstranění kovu a redres kloubu.Rentgen v pořádku. Byly by vhodné lázně? Děkuji za odpověd Kejmarová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obábám se, že ve Vašem případě by lázně bohužel žádný pozitovní výsledek nepřinesly. Doporučoval bych znovu konzultaci na ortopedii a rehabilitaci. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: