Uraz patere

Dobry den, mam dotaz. Znamy si poranil pater-Th1 c6-7 tedy hrudni obratel. Doktor rekl, ze zraneni neni trvale. Hned druhy den po urazu, zacal citit nohy. Nyni uz se vraci hybnost nohou. Je mesic a pul v Kladubech a zlepseni jde opravdu znat. Chci se zeptat, byla tedy micha nejak zasazena, kdyz se funkce vraci? Dodam, ze nohy porad mravenčí a bolí jsou i křeče... nevime co si o tom myslet doufame, ze se postavi zase na nohy a bude chodit. predem dekuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přesnou odpověď by Vám dal asi ošetřující lékař. Nicméně je běžné, že i po poranění míchy se stav může zlepšovat. Do jaké míry, ukáže až čas. Chce to intenzívně cvičit. Přeji hodně štěstí. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: