Určitě těhotná.. :((

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je pravděpodobnost těhotenství. V pátk 24.02.2012 (když jsem ovulovla) jsem měla s přítelem sex, než si nasadil kondom párkrát do mě zajel. Pak jsi ho nasadil a souložili jsme, pak si kondom sundal a párkrát do mě znovu vniknul bez něj, k vyvrcholení došlo mimo dělohu. Mám strach s preejakulační tekutiny, jelikož na internetu je to nesrozumitelné někde píší že obsahuje spermie, jinde zase že když přd tím nebyl sex ani onanování tak je neobsahuje. Menstruac se mi nedostavila, měla jsem jí dostat 08.03.2012. Také musím poznamenat že beru antibiotika 5 dnem (Cotrimoxazol Al forte, tablety Sulfamethoxazolum et trimethoprium), protože mám zánět močového mněchýře. Navíc sem mu udělala bulka u poševního vchodu která je na dotek silně bolestivá a docela veliká. Chtěla byc se zeptat jestli je velká pravděpodobnost těhotenství, já uuž tak něják se stím smířila, ale dítě nechci. Je mi tprve 15 let. Také by mě zajímalo jestli potřebuju na potrat podpis rodičů nebo by se to dalo něják domluvit s doktorem, protože rodiče by mě donutily s přítelem se rozejít :((.. Děkuju moc za brzkou odpověď!!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotná samozřejmě být můžete, pokud provozujete pohlavní styk bez antikoncepce a navíc se vám opozdila menstruace. Žádost o interupci musí podepsat rodiče, nejste plnoletá.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x