Ureaplasma

Dobrý den, zhruba před půl rokem jsem se já i s přítelem léčili na Ureaplasmu. Poté jsem šla na kontrolu a výsledky byly v pořádku, takže jsem předpokládala, že i přítel je zdravý. Po půl roce se to vrátilo, takže jsme znovu dostali Doxybene a já k tomu ještě vaginální čípky. Jak je to možné, když jsme ani jeden nespali s nikým jiným? Po celou dobu mě provází různé kvasinkové záněty. Je možné, že se přítel nevyléčil a proto to máme znovu? Nebo se to znovu objevilo, jelikož mi ejakuluje do pochvy a nějak to špatně snáším? Nenapadá mě jiné vysvětlení. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ureaplasma se někdy nemusí zcela 100% vyléčit antibiotiky, ale pokud nemáte žádné obtíže, není nutné toto onemocnění léčit. Kvasinkové infekce mají zdroj v tlustém střevě, odtud "vycestovávají" na kůži a infikují gynekologické cesty. Je třeba udělat celková opatření na snížení výskytu kvasinek v organismu - ve střevech.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: