Ureaplasma

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Měla jsem pozitivní testy na ureaplasmu, došlo k přeléčení ATB, nyní jsou negativní. Změnila jsem přítele. Můžu ureaplasmu znova dostat, kdyby ji měl nový přítel, který nemá žádné příznaky??Můžu být proti této bakterii imunní?? Nebo se ureaplasma může opakovat. Děkuji za informaci.

Odpověď odborníka:

dobrý den, ureaplasma se může opakovat, není proti ní trvalá imunita.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Články: Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Patříte mezi ženy, které...
Laryngoskopie
Články: Laryngoskopie
Laryngoskopie je vyšetření...
Poprvé u gynekologa – nejčastější dotazy
Články: Poprvé u gynekologa – nejčastější dotazy
Důvodem k první návštěvě...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
I mráz může poranit kůži
Články: I mráz může poranit kůži
Mráz dokáže kromě krásných...
Známe bič na nadměrné pocení kdekoli na těle
Články: Známe bič na nadměrné pocení kdekoli na těle
Mnoho lidí si myslí, že...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Ischemická choroba dolních končetin
Články: Ischemická choroba dolních končetin
Ischemická choroba dolních...
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: