Ureaplasma

Dobrý den, nedávno jsem pokládala dotaz na to, že mám pozitivní ureaplasmu, kojím své dítě a zda mohu zahájit léčení až po ukončení kojení (cca za 3 měsíce), protože mi nic není. Bylo mi odpovězeno, že mohu, pokud tyto bakterie nemám v krvi, ale mně byly zjištěny pouze ze stěru. Mám si tedy nechat ještě odebrat krev?? Stále váhám zda ukončit kojení a začít se léčit nebo léčbu odložit. Děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud je to ve stěru,lze Vás přeléčit přípravkem Summamed (je to azitromycin,který není kontraindikován v graviditě ani v kojení). Jsou to tabletky na 3dny po 24h. Důležité je načasovat léčbu s manželem.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x