Ureaplasma

Dobrý den, už půl roku se na urologii léčím s Ureplasmou urealyticum. Dostal jsem doxybene a azytromycin, ale bohužel výsledky mám stále slabě pozitivní, i když žádné problémy nemám. Chci se zeptat, zda-li byste mi doporučila nějakou medikaci k těm antibiotikům, aby byla léčba účinnější. A ještě se chci zeptat, co negativně Ureaplasma ovlivňuje u muže, jestli že je infekce v močové trubici. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Teoreticky může mít negativní vliv na plodnost a mohla by také vést k chronickému bolestivému syndromu. K podpoře imunity můžete vyzkoušet např. Wobenzym.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kdy nám hrozí ztráta čichu?
Články: Kdy nám hrozí ztráta čichu?
Ztráta čichu neboli anosmie...
Jak se žije bez štítné žlázy
Články: Jak se žije bez štítné žlázy
Chodí mezi námi mnoho lidí...
Vyberte nejlepší lék na svou alergii
Články: Vyberte nejlepší lék na svou alergii
Pokud patříte mezi pylové...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Tasemnice
Články: Tasemnice
Tasemnice je střevní...
Zlomenina krčku mívá fatální následky. Proč ale tak často?
Kousnutí klíštětem může vyvolat alergickou reakci
Články: Kousnutí klíštětem může vyvolat alergickou reakci
Nežádoucí reakce po...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: