Ureaplasma a gardnerella v těhotenství

Hezký den, jsem v 18. tt. Kolegyně z práce má pozitivní ureaplasmu a gardnerellu. Doporučila mi informovat se u lékaře, zda mě mohla nakazit (používáme v práci společné wc a několikrát jsem šla bezprostředně po ni). Je nějaká šance nakažení? Ještě by mě zajímalo: asi půl roku před otěhotněním jsem byla ze stěrů pozitivní na chlamydie, po antibiotikách byl kontrolní stěr v pořádku. Nemusím tedy nijak dále řešit a provést další kontrolu? Moc děkuji za odpověď. Alena

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy nákaza tímto způsobem je velmi nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: