Ureaplasma urealyticum

Dobrý den, byly mi zjištěny pozitivní nálezy na UU i MH. Současně jsem měla zánět spojivek. Lékařka mi řekla, že to s tím nesouvisí. Užívala jsem 14 dní doxyhexal, který mi způsoboval špatné polykání. Po konzultaci s lékařem jsem to dobrala. Po dobrání mé problémy nepřestaly, začala jsem užívat na rady lékaře Ostropestřec mariánský (kapky) na 3 týdny. Potíže s polykáním přestaly, ale mám pocit, že se mi po vysazení těch antibiotik zhoršil zrak, v určitou denní dobu vidím rozmazaně (na oko, ve kterém jsem měla zánět spojivek), ale jenom na světla (mobil, počítač, hodiny). Myslíte, že po třech týdnech bude v pořádku, nebo mám jinou nemoc, třeba chlamýdie? Na kontrolu mám totiž přijít až za tři týdny. Děkuji

Odpověď odborníka:

Milá Hano, určitě bych navštívila očního lékaře!

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x