Ureaplasma + výtok

Od června jsem byl přeléčen doxyhexalem na ureaplasmu, v září jsem byl přeléčen na boroliezu (Azitromycin Sandoz 500 mg) který má být taky na ureaplasma. Dneska jsem šel na urologii na kontrolní výtěr, a bylo mi řečeno že až 4 měsíce po dobrání antibiotik, z důvodu klamného výsledku po AT. Bolesti nemám, měl jen větší varle což je stále větší, ale asi méně, třeba se časem zmenší. Jediný problém mám, že sem tam od sebe ze mě vyteče takový bílý výtok, nevím jestli je to normální, prostě u žaludu pod kůží mám i bílé flíčky sem tam, a vyplavuje se to často močí, někdy samovolně ani o tom nevím. Pravidelně to není, jak kdy..Omýt to jde, nic mě nebolí. Jinak mám často erekci v noci, na večer z ničeho nic, u usínání..A měl jsem asi 3x mokrý sen, při kterém jsem se udělal, to vím že spermie byly.. Ale ten výtok jsem sponzoroval i ve škole, když jsem seděl v lavici, penis opravdu nestál a nevyvrcholil jsem. Nebo je možné, že ze mě samovolně vytýkají spermie? Já vůbec nevím, já jsem se Zapoměl zeptat v tom šoku na urologii.. Jinak je mi 17 let. Děkuji moc za odpověď..

Odpověď odborníka:

Ve Vašem věku stačí malé vzrušení nebo dráždění a může vytékat ejakulát nebo jeho část. Další možností je trvající zánět močové trubice

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x