Ureaplasmata

Dobrý den, našli mi ve stěru ureaplasmata. Už podruhé v životě. Můj partnet může jít na stěry až za 14 dní, takže jeho výsledky budou až za 3 týdny (bral teď jiná atb Ciprinol, což by mohlo prý stěr ureaplasmat ovlivnit).. Mám brát Doxybene 2x denně na 14 dní. Chci se zeptat, jestli je to vcelku normální nález ty ureaplasmata? A jak postupovat- asi počkám s braním mých atb na přítele, aby nedošlo během těch cca 3 týdnů k případnému ping-pongovému efektu. Je ten stěr z močové trubice průkazný? Bojím se, že je partnerovi nenajdou a až se já vyléčím, že se zase infikuje. Teď už nějaké výrazné obtíže nemám, ale často močím a mám takový vaginální pálivý dyskomfort, ale nic strašného. Nakazil mě jimi ještě první partner před 2 roky, naposledy před rokem jsem je ve stěru neměla, teď ale zase ano. Tak jsem zmatená... Děkuji :) hezký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dokud nebudete oba vyléčení, eventuálně nebude při kontrole chlamýdie vyloučena, tak byste spolu pohlavní styk mít neměli

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x